Τετάρτη 21.2.2024, 20:30, Στον χώρο της λέσχης και διαδικτυακά. © Ζωή Χατζηγιαννάκη.

Δυνατές
“Η παρουσίασή μου  είναι μία αναδρομική έκθεση φωτογραφιών της χρονιάς που πέρασε, οι οποίες παρουσιάζονται ως μικρές ιστορίες (ενότητες) κυρίως γυναικών μέσα από την καθημερινότητά και τις δραστηριότητες τους, υμνώντας το σώμα τους με ρομαντισμό και σεβασμό προς τα θέλω και τα όνειρά τους.
Δεν θα μπορούσα να παραλείψω και σε αυτή την παρουσίαση την ύπαρξη του δικού μου εαυτού ο οποίος παρουσιάζεται είτε έτσι όπως είναι, είτε εντοπίζεται με χιούμορ μέσα σε αυτές. Τα κάδρα είναι κυρίως οριζόντια, αλλά υπάρχουν και λίγα κάθετα δυναμικά κάδρα. Η φωτογραφίες είναι ασπρόμαυρες, αλλά και έγχρωμες, προσπαθώντας όμως το χρώμα να μην αποτελέσει το κύριο στοιχείο της φωτογραφίας.
Μικρές ιστορίες λοιπόν αντί του περσινού ημερολογίου, και μία πιο ώριμη δουλειά (θεωρώ από την πλευρά μου) με πειραματισμούς και φαντασία με την βοήθεια της φωτογραφικής μου μηχανής mirrorless sony α6000.”
Ζωή Χατζηγιαννάκη

Η Ζωή Χατζηγιαννάκη είναι μέλος της λέσχης από το 2017, κάτοικος της Θεσσαλονίκης. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τον φωτογράφο εδώ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!