Τετάρτη 9.6.2021, 21:00, διαδικτυακά, © Σωτήρης Τζιγκουνάκης.

Ο Σωτήρης Τζιγκουνάκης γεννήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης το 1954 όπου και διαμένει. Σπούδασε  στα ΤΕΙ Ηλεκτρονικός. Προσλήφθηκε στον ΟΤΕ σαν τεχνικός  το 1977 και εργάστηκε εκεί μέχρι το 2012 που συνταξιοδοτήθηκε. 
Με την φωτογραφία ασχολούμαι ερασιτεχνικά από το 1969 που μου δώρισαν την πρώτη μου μηχανή μια Lubitel -2  έτσι έγινα ο φωτογράφος της παρέας χωρίς ιδιαίτερες γνώσεις. Το 1980 απέκτησα μια ΖΕΝΙΤ-Ε και ασχολήθηκα περισσότερο, αλλά πάντα «τραβώντας» φωτογραφίες και slides για την οικογένεια και στα ταξίδια. Με τη δημιουργική φωτογραφία ασχολούμαι τα τελευταία 3 χρόνια, αφού παρακολούθησα  σεμινάρια στη ΦΟΑΙ (Φωτογραφική Ομάδα Αγ. Ιωάννη) στο Ηράκλειο. Τώρα η φωτογραφία είναι  η αγαπημένη μου ασχολία  σχεδόν  καθημερινά  και σε ερασιτεχνικό επίπεδο  σαν μέλος  πλέον της Φ.Λ.  Όψεις“.
Σωτήρης Τζιγκουνάκης.

Η παρουσίαση αυτή είναι η πρώτη του ως μέλος της Φ.Λ. Όψεις και περιλαμβάνει μιαν επιλογή από τη φωτογραφική διαδρομή του φωτογράφου.

One thought on “Παρουσίαση φωτογραφιών Σωτήρης Τζιγκουνάκης

  1. Με πάθος, αγαπη, καρτερικα ο Σώτος Τζιγκουνακης μας εχει δώσει εντυπωσιακες φωτογραφιες, εραστης της τεχνης και της φωτογραφιας..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!